Välipäivitys 16.05.2017

Ensiapu1-kurssi tuli suoritettua viime viikolla (16h) ja parin eri tehtaan vaatima perehdytys tuli tehtyä. Tehtaiden verkkokoulupohjaiseen perehdytykseen meni aikaa noin 6h. Nyt alkaisi homma olemaan kasassa papereiden osalta.

Tänään meni koko päivä oikeastaan siihen että kävi hakemassa tarpeellisia pikkunikaleita eri kaupoista - osa niistä jäi sitten jälkitoimitukseen mutta parin päivän sisällä loputkin ovat noudettavissa. Osa varsinaisista projektiin liittyvistä tavaroista on vielä tulematta mutta onhan tässä aikaa vielä.

Ne tavarat jotka ovat tulematta olen pyytänyt meidän yrityksemme virallisen ostohankinnan (myyntipäällikkö/ tekninen myynti) kautta. Tämä kyseinen myynti-osasto elää jossain epätodellisuudessa.

Jos tilaan kotiin paketin Kiinasta tulee se 3 päivässä tai saattaa mennä 3 viikkoa.  Jos meillä töissä myyjä tilaa tavaran Helsingistä 100 km päästä tulee se 3 viikon - 2 kuukauden sisällä.  Nopeimmin saa tavaran kun itse hakee sen maahantuojalta jos sattuu olemaan esim. Helsingin suunnalla töissä.

Meidän tavarantilaajalla on aina selitykset valmiina miksi tavara ei ole vielä tullut. Ja kaikkien pitäisi olla aina yhtä ihmeissään kuin se tavarantilaaja joka on tavarat unohtanut tilata. Tämä on meillä perinne joka jatkuu vuodesta toiseen. Tavaran saa nopeammin tulemaan kun käy säännöllisesti kyselemässä että missä se sattuu viipymään.  Kaikki tietävät mikä on ongelma mutta kukaan ei siihen puutu.